06-01-08

Een Verrassing voor 007

 

Bezoekers van mijn liedjesblog hebben het misschien al gemerkt, maar die arme 007 is jarig op 1 januari. Dat wil dus meestal zeggen dat niemand tijd heeft om een verrassingsfeestje voor de jongen te organiseren. Maar dit jaar was dat anders. Hij werd 27, en omdat dat absoluut geen rond getal om te feesten is, vonden wij het de gedroomde moment om een verrassingsfeestje voor hem te houden. Al vraagt het in het geval van 007 wel om een andere werkwijze om een feestje te bouwen dan in het geval van eender wie van de andere vriendjes.

Om te beginnen, is er geen zaal nodig want de jongen beschikt over een eigen huis. Dat is dubbel handig, want je moet hem het huis niet uitlokken, en zo is er minder kans dat het feestvarken door heeft wat er gaat gebeuren. Je moet hem natuurlijk wel thuis houden, maar dan eis je gewoon dat hij met je naar de film gaat, en dat jij hem komt halen. Kaat Piraat heeft haar rol voortreffelijk gespeeld. Tegen zeven uur stonden we met een troepje vijf huizen verder voor de kleine buurtsupermarkt. En even later hingen we enthousiast aan de bel. Verrassing! Het gezicht van 007 was zo goddelijk dat ik het eeuwig zal betreuren dat ik geen camera bij had.

Na een poosje belden er nog meer vriendjes aan, en met z'n allen vierden we gezellig de verjaardag van onze grote vriend. Met eigen meegebracht vier-spul, en met cadeautjes die in de smaak vielen. En met, hoe later het werd, hoe interessanter de gesprekken weer werden. Een geslaagde avond, wie weet verrassen we 007 nog wel vaker...

 

22:09 Gepost door Sneeuwwitje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het was inderdaad een super-geslaagde verrassing!
Bedankt aan alle lieverdjes die er waren, die hebben meegewerkt, die aan mij gedacht hebben...
Supermercikes!!!


PS. ik heb er niets op tegen om me nog eens een paar keer te laten verrassen ;)

Gepost door: 007 | 06-01-08

De commentaren zijn gesloten.